section-3ae914c

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1.     Cine sunt

Numele meu este Gabriela Firea și sunt candidat la funcția de Primar al Municipiului București din partea Partidului Social Democrat. Partidul Social Democrat este operator de date cu caracter personal pentru datele prelucrate de acest website.

2.     Date personale pe care le prelucrăm

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • E-mail
  • Telefon
  • Sex
  • Varsta
  • Sector
  • Mesaj către noi
  • Comportament online

3.     De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 

Răspunsul la mesajele dvs în temeiul legal al interesului legitim de a răspunde la sesizările cetățenilor:

  • Nume și prenume – pentru a vă putea contacta
  • E-mail – pentru a vă putea trimite răspunsul la mesajul dvs
  • Telefon – pentru a vă putea contacta telefonic dacă problema semnalată este mai complicată
  • Mesaj către noi – pentru a vă putea adresa răspunsul
  • Sector – pentru a putea asocia o anumita situatie raportata cu zona in care locuiti
  • Varsta si Sex – pentru a putea intelege mai bine nevoile specifice, asociate varstei sau sexului

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

 

Comportament online

  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la https://gabrielafirea.eu/politica-de-cookies/

4.     Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Hostland (Webhosting Systems SRL) în România. Hostland acționează în calitate de persoană împuternicită pentru operator oferind serviciile de hosting. Mai multe detalii privind prelucrările de date cu caracter personal făcute de către aceștia puteți găsi aici.

Datele dvs cu caracter personal necesare mai sunt prelucrate și de către agenția Brigada Creativă SRL ce va acționa în calitate de persoană împuternicită pentru gestionarea campaniei electorale.

Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies, ce vor acționa în calitate de operatori asociați. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

Datele cu caracter personal sunt colectate pentru a va transmite mesajele si materialele din campania electorala ale doamnei Primar General Gabriela Firea. Datele dumneavostra for fi folosite doar in perioada campaniei electorale, urmand ca apoi sa fie sterse in termen de o luna de la data alegerilor locale 2020. Aceste date vor fi stocate de catre Echipa de Campanie a doamnei Gabriela Firea, Primar General Bucuresti, si de asemenea de Partidul Social Democrat.

5.     Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru mesaje, scrise sau telefonice, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă de o luna după ce v-am răspuns.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la https://gabrielafirea.eu/politica-de-cookies/

6.     Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la comunicare@gabrielafirea.eu.

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul dat pentru prelucrarea cookie-urilor. Acest lucru se face fie ștergând cookie-urile stocate în browser-ul dumneavoastră fie apăsând link-ul de resetare a consimțământului dat aflat în partea de jos a paginii https://gabrielafirea.eu/politica-de-cookies/.

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail comunicare@gabrielafirea.eu. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.