section-a309368

Pe 27 septembrie, mergeți la vot!

Pentru că alegerea dumneavoastră va influența următorii patru ani.

De când v-ați câștigat libertatea, acum mai bine de 30 de ani, ați decis, mereu, să veniți la vot. Pentru că știți că viitorul nostru, al tuturor, este în mâinile noastre. Pentru că puteți să apărați ceea ce ați câștigat în ani de trudă. Pentru că v-ați dorit și vreți, în continuare, o primărie care și-a întors fața către oameni.

Vă simțiți confortabil să ieșiți pentru a face cumpărături. Sau pentru a vizita un prieten folosind transportul în comun. Vizitați medicul de familie, lunar, pentru un consult sau pentru o rețetă. Dacă faceți toate aceste gesturi normale, atunci acțiunea de a vota nu ar trebui să vă îngrijoreze. Este un gest de o importanță colosală pe care îl puteți face în siguranță deplină dacă urmați niște pași simpli. Niște pași care vă vor ajuta să oferiți Capitalei primarul de care are nevoie.

    • Cu 3 zile înainte de alegeri, asigurați-vă că ați identificat secția de votare de care aparțineți.
    • Cu 2 zile înaintea alegerilor, planificați-vă traseul și solicitați ajutorul dacă aveți nevoie de sprijin pentru deplasare. Nu uitați că puteți solicita urna mobilă dacă nu vă puteți deplasa.
    • În ziua votului, purtați mască de protecție și respectați normele de igienă și distanțare corespunzătoare. Normele pe care oricum le respectați deja, de luni bune, în fiecare zi.

 

În ziua votului, mergeți la vot. Faceți diferența! Arătați-le că noi punem oamenii pe primul loc!