Ce vrei să schimb în București?

Împreună putem schimba Bucureștiul în orașul dorit de tine. Spune-mi părerea ta.


Gabriela Firea:

ÎMPREUNĂ suntem mai puternici! Și tot ÎMPREUNĂ putem să punem bazele “Orașului dorit de oameni”, București!
✅ Am participat alături de premierul României și președintele PSD Marcel Ciolacu, primarul Sectorului 3 Robert Negoita, deputata și președinta organizației PSD Sector 2 Rodica Nassar, senatoarea și președinta PNL Sector 2 Monica Cristina Anisie, deputatul George Cristian Tuță, candidatul PSD PNL la Primaria Sectorului 1 și ceilalți colegi din conducerea organizațiilor din București la lansarea candidaturii colegului nostru Rareș Hopincă, viitorul primar al Sectorului 2.
❗️Sunt convinsă că bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2, așa cum au făcut locuitorii întregii Capitale, s-au săturat de mizerie, nepăsare și vinovați închipuiți.
⚠️ Nu mai avem nevoie de experimente în București! Ne-am convins cu toții, din experiența ultimilor patru ani, că primarii care au câștigat voturi prin furt și minciună nu au fost în stare să lucreze pentru oameni, pentru bucureșteni.
Am acceptat să intru în cursa pentru Primăria Capitalei pentru oameni, pentru bucureșteni! Merită mai mult decât au avut în ultimii patru ani și am dovedit alături de echipa social-democrată că punem oamenii pe primul loc!
❤️ ÎMPREUNĂ putem mai mult!

Ai o întrebare sau sugestie?

Fiecare sugestie va contribui la orașul dorit de tine. 

Voi răspunde la toate întrebările deoarece dialogul este esențial într-un oraș.

Intrebare