Ce vrei să schimb în București?

Împreună putem schimba Bucureștiul în orașul dorit de tine. Spune-mi părerea ta.

Curățenie, siguranță pe străzi, parcuri frumos amenajate, mai multe creșe, grădinițe, after school, intersecții semaforizate, rapiditate la înlocuirea conductelor de termoficare, investiții masive în: spitale, cabinete școlare, clădiri cu risc seismic, locuințe sociale - acestea vor fi prioritățile mele și ale echipei noastre, la Primăria Capitalei.

Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei. Am depus cele aproape 42.000 de semnături strânse într-un timp record.

Tot la fel vom recupera după 9 iunie toți acești ultimi patru ani pierduți pentru București. Luni întregi în care orașul a fost abandonat, în care proiectele pentru oameni s-au oprit și a contat doar manipularea!

Le mulțumesc premierului și președintelui PSD Marcel Ciolacu, secretarului general PSD Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, vicepremierului Marian Neacșu, vicepreședintelui PSD și fost premier Mihai Tudose, coordonatorul campaniei electorale naționale, și colegilor mei Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pentru toate susținerea din aceste zile. Le mulțumesc pentru sprijin și le doresc succes în alegeri candidaților noștri la Sectorul 2, Rareș Hopincă, și la sectorul 5, Adrian Vigheciu.

Tot astăzi am depus lista viitorilor consilieri generali PSD! 40% dintre candidați sunt femei și 40% persoane tinere! Mi-am luat un angajament sincer când am spus că voi susține mai multe femei și mai mulți tineri în politică!

București trebuie să devină “Orașul dorit de oameni” și asta vom face după 9 iunie, întreagă echipă social-democrată! Am demonstrat că putem și facem.

Am fost primar general și știu care sunt adevăratele probleme și provocări are Capitalei. Bucureștenii au nevoie de curățenie, de transport public în comun modern și civilizat, să se simtă în siguranță pe străzi, să fie tratați în spitale dotate cu aparatură de ultimă generație , vor parcuri îngrijite și multe altele.

Vă mulțumesc fiecăruia dintre dumneavoastră, care mi-ați arătat o susținere nespusă în aceste zile și ați semnat pentru candidatura mea. Apreciez nespus munca depusă și multele ore nedormite ale colegilor mei, fără de care nimic nu ar fi fost posibil. Nu există lider fără echipă!

ÎMPREUNĂ suntem mai puternici!